Další novinky ze světa školy

Všechny novinky

Do školy za námi přišel Petr Harazin, zpěvák, skladatel, kytarista a frontman skupiny Nebe, vypráví nám svůj příběh a otevřeně hovoří o svém boji s alkoholem. O alkoholové závislosti, pobytu v protialkoholové léčebně a jak je to těžké se této závislosti postavit nám žákům 8. a 9. třídy vyprávěl v úterý 7. května.

Foto - viz fotogalerie. 

Ve dnech 6. a 7. května zastavila v Karviné na vlakovém nádraží po sedmi letech vlaková souprava Revolution train. Preventivní program s protidrogovou tematikou navštívili žáci 9. třídy. Žáci postupně procházeli jednotlivými vagony a stali se aktivními účastníky příběhu mladých lidí s drogovou závislostí. Interaktivní výstava na žáky i vyučující velmi zapůsobila.

Foto - viz fotogalerie.

Mgr. Pavl...

Co můžeme udělat pro naše čisté okolí? Jsme jen žáci základní školy a mysleli jsme, že nemůžeme nic udělat, nic změnit. Ale dodatečně jsme „oslavili“ Den Země 10. května 2024 sběrem odpadků kolem naší školy, v parku Dubina a kolem vodní nádrže „Kačok“. Co jsme mohli, jsme vysbírali a odnesli na sběrné místo odpadu. Teď víme, že i náš malý příspěvek za zlepšení našeho životního prostředí má význ...

:
: